Редактор: e-mail: Снимка Пресслужба на Министерство на външните работи на РусияГоворителят на

...
Редактор: e-mail: Снимка Пресслужба на Министерство на външните работи на РусияГоворителят на
Коментари Харесай

Захарова: САЩ първо да накажат себе си заради Югославия и Ирак, после да говорят за закони

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Пресслужба на Министерство на външните работи на Русия

Говорителят на съветското външно министерство Мария Захарова, разяснявайки думите на прессекретаря на Белия дом Джен Псаки по отношение на глобите против Русия, прикани да се обърне внимание на дейностите на Вашингтон в Организацията за възбрана на химическото оръжие (ОЗХО), които са „ цялостно безвластие. "

Според The ​​New York Times, Псаки, след думите на американския асистент по националната сигурност Джейк Съливан за подготовката на нови антируски наказания, съобщи, че законът изисква Вашингтон да прегледа задачите на глобите, свързани с потреблението на химически субстанции и оръжия, и означи, че срещата на върха на Руската федерация и Съединени американски щати в Женева не е направила никакви промени по този въпрос.

" Колко от дълго време Съединени американски щати започнаха да живеят съгласно законите? Начинът, по който работят в Организацията за възбрана на химическото оръжие, не попада под нито един закон и това е цялостно безвластие. Първо, дано санкционират себе си със наказания поради Югославия и Ирак, поради милиони убити и осакатени по целия свят. И тогава ще бъде допустимо да се произнесе думата " закон ", - написа дипломатът в канал Telegram.

Както е извество, Съливан съобщи в ефира на CNN, че Вашингтон приготвя нови наказания против Руската федерация във връзка със обстановката с Алексей Навални. Той сподели още, че Вашингтон ще продължи да постанова наказания против съветски компании, участващи в построяването на газопровода " Северен поток 2 ", написа tass.ru.

Превод “Петел “

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР